Erno Enkenberg: Solidaarisuus – Taiteilijan signeeraama vedos A2

80.00 sis. alv

Koko: A2 (420×594 mm)

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SDP20001_A2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

SDP:n Tampereen puoluekokouksen yhteydessä oli näytteillä kuvataiteilija Erno Enkenbergin Aate-maalaussarja. Teossarja tilattiin puolueen 120-vuotisen taipaleen kunniaksi. Teokset tuovat hienosti esille SDP:n roolia osana itsenäisen Suomen historiaa ja keskeisiä yhteiskunnallisia saavutuksiamme aina puolueen perustamisesta lähtien.

Nyt sarjan teoksesta Solidaarisuus on painettu pieni erä taiteilijan signeeraamia vedoksia kahdessa eri koossa. Voit tilata vedoksen joko A1 (594×841 mm) tai A2 (420×594 mm) koossa.

Tutustu koko maalaussarjaan Enkenbergin kotisivuilla: http://www.enkenberg.fi/portfolio/items/aate-paintings-of-social-democracy/

Erno Enkenberg (s. 1975) on espoolainen kuvataiteilija. Hän on opiskellut Wimbledon School of Artissa, Lontoossa ja Kuvataideakatemiassa. Lukuisten Suomessa pidettyjen näyttelyiden lisäksi, hänen teoksiaan on ollut esillä Isossa-Britanniassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Hänen teoksiaan on mm. Valtion taidemuseon, Heinon taidesäätiön ja Saastamoisen säätiön kokoelmissa.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)
Mitat 59 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erno Enkenberg: Solidaarisuus – Taiteilijan signeeraama vedos A2”